Jumaat, 22 Oktober 2010

OPeniNg GiAnt SeRi KemBanGan


 gambor ni aku amik kat google jek.. 


21.10.2010..... semalam opening GIANT kat Seri Kembangan.... wahhhhhhhh macam best je...  tapi memang best pun sebab opening... ramai pun tau kan.. .kalau opening je mesti rege runtuh giler-giler...  memang betul pun... offer macam-macam (kata kawan husband la.. ) hehehehe sebab aku tak pergi pun...  


husband pun ada cakap Ya Allah... jem giler.. dia pergi naik motor sebab nak g bengkel kereta dia... bila tengok mai aihhh... sib baik dia kata tak dengar cakap saya ni ha pergi opening giant tu..   husband kata kata sorang cina tu beli LCD offer RM999 sampai 4 buah.........  waaahhh...  mau buat apa... mau jual balik ka.....kekekeke...  


 gambor ni pun amik kat google gak


apa pun...  aku rasalah kan...  JUSCO kat Seri Kembangan tu musti customer banyak lari.. hehehehe.. g pun barang dia pun mahal gak.. .orang musti beli kat GIANT...  customer Alamanda?????  wahh mau larik gak la kat situ gak kot.. pasal GIANT ni pun besar gak tengok dari luar la.. hehehee...  g pun dari Putarajaya ke Seri Kembangan tu alahai dekat benor...  camne plak ngan PASAR BORONG???  fuhhh....  GIANT OH GIANT....


nota:  moh beramai-ramai meramaikan GIANT...


Catat Ulasan