Khamis, 21 Oktober 2010

LaPoRan PresTasi

Tiap-tiap tahun sebagai kakitangan awam WAJIBBBBBBBBB mengisi borang nih...   kalau tak isi... takdala markah...  takdala dapat PEKERJA CEMERLANG... tu pun kalau terkena turn...  kalau bukan turn kita sila abaikan angan-angan nak dapat RM1000 itu okey..


Berbalik kepada borang tadi... aku biasala kena isi 2 borang...   1 of kos la tok diri sendiri.. .1 lagi tok bos le.. sape lagi perkhidmatan aku ni digunakan.. hehehehe...  ish perkhidmatan yang ikhlas okeh.. 


jap lagi lepas berblog ni aku nak isi aku punya dan my boss.... esok dia balik jengggggg dah siap diisi.. cuma tinggal dia nak tambah-tambah apa yang patut...  itu je........





nota:  tahun ni agak-agak aku dapat tak??? keh keh keh.. berangan sehhh
Catat Ulasan