Rabu, 13 Oktober 2010

HoyeYYY

hari ni....

mind set boleh kata hoyey la petang ni pasal boss pergi meeting dan terus ke Sabah untuk esok dan lusa...  so apalagi... .KITA ENJOY...  (sila buat gaya iklan tu yer)... ahaks

seperti biasa masuk kerja jam 8.30 tapi hari ni dalam kol 8.15 aku dah sampai... gi cafe beli sarapan...  beli bubur je...  tapi aku memang suka bubur...  anak-anak pun sama...  cume ayah anak je yang tak berapa gemar... dia akan kata... makanan orang takda gigi....  nak makan.. makan je ye... tak nak sudah... hahahahaha.... bole gitu??  ada ke aku pernah cakap cenggitu??? tak pernah okey...

ok pastu setel segala surat dan fail...  arini tak banyak... so senyap-senyap je... jadik budak baik... boss clearkan meja beliau...  rasanya macam baru nampak meja... hahahaha... bukan tak nak kemas tapi takut nak buang dan simpan sembarangan.... 

ok dah kol 2.55.. BYE BOS....  dalam hati je... hahahaha...  bos plak okey jaga rumah ye...  oh itu ayat biasa... 

ok apa mau buat... ada plak mau tanya... ni aku tengah taip dalam blog la kan...


Catat Ulasan