Selasa, 26 Oktober 2010

DuLu... dan SeKaraNg...

tajuk ni berkisarkan kejadian pagi tadi di dalam lif ofis...  aku baru balik dari cafe... so se lif dengan sorang officer perempuan yang tengah pregnant... 1 officer lelaki yang akan melangsungkan perkahwinan ujung bulan ni, 1 officer lelaki di tingkat 3 dan 2 orang lagi officer tingkat 4.......  

masa lif tu naik.. (betul ke ayat)...  lif berhenti di tingkat 3...  officer lelaki tu pun keluar...  masa tu ternampak sorang officer perempuan yang sedang menunggu lif turun...  bila lif tu tutup...  suara di belakang mengatakan..

weh dulu ....   sekarang di pam pam...  dua kali dia ulang..

pastu aku pun sound sket je...  (masa tu lif tingkat 4 dah terbuka)...  aku kata... amboi korang....  

sekali dia ketawa..



nota:  moral of the story..  oleh itu para suami sila sediakan wang untuk kecantikan isteri.. jangan tau cakap je... keh keh keh...  kan kan kan..
Catat Ulasan