Isnin, 25 Oktober 2010

I-City


I-City.... 
aku baru nak pergi setelah merequest ngan hubby sekian lama.. hiks... yela kalau nak g sana kena malam.. pastu bukan time waktu sekolah ye..  nanti anak-anak ngantuk...  esok mau sekolah... i-city ni kat shah alam... umah mak kat Meru Klang...  jadi on the way perjalanan tu lah kami singgah...  

kami pergi jumaat malam sabtu...  tiba kat sana dalam jam 11 gitu...  pastu keluar jam 12 lebih la.. wa tak perasan 1 jam setengah kami di sana..  harga tiket dah naik RM10 hengget ye.. tu tiket parking...  kalau dulu RM2 sahaja...  pastu sekrang ada safari... dulu takda...  jadi nak masuk safari tu sila bawak tiket parking.. kalau tak korang tak leh masuk safari tu dan bergambar ngan haiwan-haiwan plastik itu ye...  

meh layan gambor yang ada... masuk blog ni gambar yang terpilih saje ye...





excited beno amik gambo ngan kuda laut walhal si abang tu tadi tido dalam kete.. kuar je dia mamai..



aisyah suke amik gambar dan wat mulut camtu




aksi kami 3 beranak... alamakkkkk dainasooooo




aku dan my hubby... kami pakai baju kaler kuning dan bergambar ngan pokok kaler kuning.. 
gambo ni aku snap sendiri.. tak brapa cantik.. tapi ok laa..




taraaa..  aku pun nak pozing gak.. hiks





nota:  kat putrajaya takda ke??




Catat Ulasan