Jumaat, 28 Januari 2011

TeRpeRangKap

pagi ni jam 9 En Boss ada meeting di
PERBADANAN PUTRAJAYA
memandangkan jalan di Putrajaya ni banyak ditutup...

my boss calling2 me laaa
dia kata
aziah macam mana aku nak parking ni
jalan banyak tutup
yang aku pun... a'ah laaaa...
erkk otak terus jemmm

aku bagi direction kat boss supaya parking kat belakang maybank tu ha..  
tapi kesian plak kat dia jauh nak kena jalan la pulak
sekali dia kata tanya cukup korum ke tak
kalau tak dia tak mau datang
hahahaha

aku pun call PERBADANAN PUTRAJAYA
humang aihhhh takda orang angkat maa
maybe dia orang dah dok dalam bilik meeting
haih nyesal tak mintak hp dia orang 
aduh maa
sekali bos tepon lagi

jap en boss saya masih menerai call banyak kali nih
sekali nasib .....   urus setia tu call
adehhh lege..
so bagi hp my boss kat dia suruh dia pick up my boss wokeh
selesai sudehhhhh


notakaki:  tak leh jalan jauh2 daaaa...



Catat Ulasan