Jumaat, 14 Januari 2011

MenCEmaSkan aJa...

pagi ni aku sampai tepat jam 8.00 pagi
on PC... lepak jap
pastu gi cafe..
aku manalah sangat nak bawak hp ke cafe ke
hantar fail ke
tak koser ko
sekali aku sampai je bilik tengoklah hp mana tau kot2 bos tepon

sekali
bukan bos yang tepon
tapi ada sms
kata cikgu aisyah
sms tu (salam, saya cikgu nik aisyah sofea. pagi ni dia tak sihatla.  tadi dia muntah.  kalau boleh nak minta puan ambil dia awal boleh)....

haih mencemaskan aku saja..
aku call tak diangkat
banyak kat aku call
haih
aku call hubby plak sruh p amik
haih dia di kedai plak...  lepas minum pagi
haih lagi
last sekali call lagi cikgu tu.. 
haih memang tak angkat dan dah di off ke 
cheh haih lagi..

aku pun sms...  
pastu cikgu balas kata sory tadi dia bz..
haih... bzzz...  


notakaki:  tadi aisyah ok ja..

Catat Ulasan