Isnin, 11 April 2011

F1





hai hai hai
hari ahad hari tu memang takda planning pun nak g F1
tapi...
tetiba plak pagi tu dapat tiket FREE wokeh
dapatlah 3 tiket free
so apa lagi
dapat kat hillstand jadik la kat K2

so kami pergi anak beranak
aisyah tak payah pakai tiket
so cukup tok kami anak beranak
yang bertolak dalam kol 2.15...
memula pergi beli plug dulu
kalau bengang telinga wokey

ni adalah kali ke 2 aku pergi
dulu ngan en somi ja
ni anak beranak
anak2 dah besar senang

memula hantar abang ipar g airport
pastu masa setengah jalan
boleh plak hp kawan dia tertinggal kami kena patah balik
erkkk
kemudian terus.. ke yang dituju
wallahhhhh penuh wokeh jem jugakla
kami parking jauhhhhhh nunnn di sana
kena menapak ko
sib baik tak berapa panas macam mendung ja
jalan kaki dengan lajunya 30 minit wokeh
huh huh huh mengah2 mengejar F1 nak stat
dalam perjalanan ke sana
ada orang jual plug
sir... plug sir
untuk telinga tak bingit..
1 untuk RM10
RM10 ko mahal giler
cekik darah ko
aku beli pun baru RM3 kot

tapi ko aku kesian kat baby yang baru 2 tahun kot
mak pak dia tak belikan pun dia plug
tak pakai ko
erkkk
apala...

dan macam2 ragam lagi


masa nak balik kami jalan kaki dan mengambil masa 40 minit
aisyah separuh perjalanan di dukung oleh ayah
abang long berjalanan beriringan ngan aku
untuk tidak kasi dia bosan
kejap-kejap aku sembang dengan dia
ada satu part yang kelakar
masa tengah jalan-jalan
tetiba aku tengok anak aku tu
angkat baju dia
pastu aku tanya
bang long pesal bang long angkat baju
bang long dah kurusla ibu
hahahhaha
baru jalan lama dia kata dia dah kurus

ape pun berpuas hati wokeh
walaupun penat
time balik tu sib baik 
naik hilux main redah dan potong jalan je
hahaha jadik jahat plak
tapi yang syiok ada orang follow hehehe


notakaki:  len kali ada tiket free leh pergi lagi


Catat Ulasan