Selasa, 26 April 2011

BoSS vs PA

P :  yes boss...
B :  i dah nak abis dah meeting ni...  
      (dalam hati ye ke.. kekekeke.. ke dah lama.. .pastu siap dengar bunyi angin lagik hahaha)
      ada apa-apa ke... 
P  :  eh takda apa-apa la boss
B  :  i ingat nak pergi ofis kot nak amik dokumen untuk meeting esok
P  :  sama je boss dengan yang sama print tadi... 
       (dalam hati ala takkan nak datang semata nak amik tu je)
B  :  hermm kalau sama takpelah.. i pakai yang u print tu je la
P  :  cuma yang dia orang hantar ni berkala je la boss
B  :   nak i datang opis ke?  takut pulak ada apa-apa
P  :  tak payah lah boss... tak da apa pun...  
       (dalam hati...  yes yes yes... ya beda beduuuu)




haih idok le muke aku cenggitu...
sekadar hiasan je wokeh..




notakaki:  muweh weh weh.. penasihat terbaikkkk...
Catat Ulasan