Rabu, 2 Mac 2011

JaNgAn PanDanG KameRa ConTesT..


mai dekat mai dekat..
mai rapat.. mai rapat...
hahaha takda juai pa pun...
cuma nak bagitau..
ni ada contest... sapa nak join meh join
aku pun join dan ni first taim nak joint contest2..
selama tak pernah dan tak nak amik tau
kebizian wokeh..






Syarat-Syarat :

1. Jadi FOLLOWER blog INI. - SUDAH

2. Buat entry dengan tajuk contest----> JANGAN pandang camera!!! - SUDAH

3. Pilih 1 GAMBAR sahaja. tak kisah la gambar sorang2 @ ramai2..gambar candid ke atau gmbr dari tepi@belakang ke...boley jer...yang penting JANGAN pandang camera okeyhhh!!! Letak banner di atas di dalam entry anda dan link kan terusss ke entry contest ini.
4.Kalau boleh letak lah banner contest ni kat sidebar sekalii...he3 - SUDAH

5. TAG sekurang-kurangnya 3 orang blogger (lebih lagi digalakkan) dan pastikan mereka tahu.

6. Tinggalkan LINK entry penyertaan anda pada bahagian comment entry ini.



maka al-kesahnya saya mempertaruhkan gambar di bawah...........

"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"





u see... masa ni ibu suruh pandang kamera...
dia buat tak tau dan buat tak dengar je
jenuh aku menjerit nama dia
aisyah... aisyah... cepatla
ibu nak ambik gambar ni
tengok sini laaa..
dia masih buat tak tau
haih ini budak

terus je aku snap je gambo dia berkeadaan begini
pastu
sekali haih ada plak contest ni..
bole sajaa
apa lagi mau join laaa


jadi sana mengetag rakan blog:

1. YANA
2.  AIYUN
3. YAN




notakaki:  sila ambil perhatian...  jom join ramai2







Catat Ulasan