Khamis, 17 Februari 2011

BeRcinTa SamPai Ke SyuRga

erm tajuk tu tajuk antara 3 buku yang aku beli online
sampai semalam
tapi aku dah khatam...

kesimpulannya 
best memang best..
memang patut beli..
beli dan simpan
kemudian baca dan baca

boleh dibaca berulang kali
sebagai peringatan
sebagai pedoman

isi kandungnya tidak terlalu direct to the point
tetapi lebih kepada pengalaman
dan lebih kepada nasihat
isi kandungnya juga membuat kita fikir
fikir cara kehidupan kita...

haih tak tau la nak cakap
tapi kalau nak baca sila tenangkan jiwa
baru kita dapat mendalaminya dan tidak bosan membacanya

ape pun buku ni memang best
BERCINTA SAMPAI KE SYURGA.....


notakaki:  next buku pun dah separuh ku baca...

Catat Ulasan