Khamis, 22 Mac 2012

NExT TRiP....

elo elo elo..
cerita Langkawi kat bawah tu pun tak abis cerita kan
haish malas la pulak weh..
sila terima ya alasan itu

hahahahhaha....

next trip kami sekeluarga akan ke...
Gunung Jerai...
bersama kak ipar jugak...

tadi dah buat reservation wokeh
cukup ler 2 hari 1 malam..
saje nak tenang2kan minda
cewah kunon
bleh la alasan tu..

tengok dari blog2 orang lain...
wahhh... santek sungguh...
kagummm
nak jugak merasa...

korang...
nak bagitau kat sesapa nak g sana
nak buat reservation
sapa tak tau memang dia orang akan call terus atau pakai ajen
tapi kalau orang call dan buat reservation cuber tengok sendiri
pakej yang ditawarkan kalau booking online
cuma without breakfirst je
harga ditawarkan bilik superior 240+++ tapi kalau online booking 138+++
jauh pe beze kan kan kan..

jadi apa lagi...
silalah membuat pilihan yang bijak..


notakaki:  tak sabar wokeh..
Catat Ulasan