Rabu, 6 Jun 2012

AnnIBerSeri..


hahaha
berserilah sangat kan..
hiks


ala coti2 sekolah ni
ramai orang kahwinkan
jadik kesimpulannya
bagi perantin yang lama2 ofkosla
dah jadik korang punya anniberseri kan
aku pun cenggitu jugak le...


anyway..
my anniberseri dah lepas dah..
24 Mei hari tu... tu tarikh nikah.. 
pastu kenduri rumah ku 1 Jun
kenduri rumah en somi 5 Jun..


kejap je rasa masa dah berlalu
dah 9 tahun pun...
terkujat seketika...


that day takda bagi2 hadiah
just ucapan
dari ku untuk mu... ceh ceh cehhh
hmm anak2 pun non ado di rumah
di rumah nenek wokeh... ahaks


so malam tadi sembang2 en somi kata mau blanja
walllahhh
then pagi tadi text2 ngan en somi
so setuju jadik malam ni candle light dinner di kedai makan
kekekekeke
tengahari tadi makan bersama
bincang2.. pastu ok set 


dinner kat puchong..
petang ni en somi ke bengkel kereta
so aku yang jemput dia di puchong..
aiyaaaakkkk men jemput2 plak.
princess nak jemput putera raja
kakakaka



saje je nak tayang gambar 4 beranak...



notakaki:  dah macam2  rempah ratus rumah tangga ni.... kejap je rasa...
notakaki lagi:  tak sabarrrrrr hiks
notakaki lagi dan lagi:  ngat petang ni nak p bakers cottage....





Catat Ulasan