Selasa, 3 Mei 2011

MAiD

another novel dari Kakinovel..
sori naik lori la yer
aku ni memang peminat novel
jadi nanti banyakla citer pasai novel
jangan marah dan bosan ye..

eh eh ehhh 
lagi pun sapa nak marahkan
dah akunya belok a.k.a. blog hahahah

wokeh ni dia rupe novel tuh...



MAID



wokeh aku citer serba ringkas novel neh
citernya dia nih menjadi maid kat sebuah penthouse 
kepada seorang majikan (lelaki) yang cerewet
yang kelakarnya dia ni memula bukannya reti nak memasak ke hape
tapi untuk memenuhi tuntutan tersebut maka dia pun belajar le memasak...

yang bestnya dia dan majikan tak pernah berjumpa untuk permulaannyalah
segala yang nak dikomen pasal kerja... majikan dia akan lekatkan note di situ
dia ni pun mengumpul note2 yang ditinggalkan oleh majikannya..
so sweettt tau...
i like....
pehtu baru dia tau siapa majikannya tu pun sebab tengok gambar
dah tengok gambar jadi baru dia tau yang lelaki yang selalu berselisih di lif tu majikannya

pastu ada orang buat fitnah so dia pun terpaksa mengahwini majikannya
walaupun terpaksa dia tetap suke majikannya as husband
sebab dia sebelum ni pun memang memendam rasa sayangg...
ahaksss...
mulanya kehidupan dia orang ni tak serupa husband and wife
tapi lelama...
vavava.... syiokkk wehhh

masa kerja dulu dia menggelarkan en suaminya tu Mr F (Fussy) hahahahha
dalam pada perkahwinan dia orang ni ada la orang ke 3 ke 4 yang ganggu 
so camner dia orang ni selesaikan...
apalagi...

jemputla beli novel MAID nih di http://www.kakinovel.com
kalau jadi ahli siap potong 4 hengget..
pastu takda charge postage wokeh...
so jimat...

sukeee...



notakaki:  bertambah lagi koleksi..



Catat Ulasan